Wie we zijn

Kort samengevat is Swier cs Gerechtsdeurwaarders een compact en uitermate ervaren gerechtsdeurwaarders- en incassokantoor. Door onze omvang en ruime expertise kunnen wij u een zeer hoogwaardige, maar altijd persoonlijke dienstverlening bieden. Onze transparante manier van werken geeft u een volledig inzicht in het proces. En, wat uiteindelijk toch ook heel belangrijk is, we halen vrijwel altijd een opvallend hoog rendement.‘Het deurwaardersvak gaat over mensen' Aldus naamgever en oprichter van Swier cs Gerechtsdeurwaarders, Michael Swier. Hij groeide op met het deurwaardersvak. Zijn vader was oprichter en lange tijd als partner verbonden aan Gerechtsdeurwaarderskantoor Swier & van der Weijden. Michael werkte als toegevoegd deurwaarder voor verschillende kantoren. Waarna hij vanaf 2001 – tot de start van een eigen kantoor – als partner werkte bij Gerechtsdeurwaarderskantoor GGN Swier & van der Weijden.

Michael raakte al vroeg geboeid door het vak. Hij zag en ziet nog steeds een grote uitdaging in het scherpe snijvlak van zijn beroep. Enerzijds zorgen dat opdrachtgevers krijgen waar ze recht op hebben. Maar anderzijds mensen in moeilijkheden ook zo goed mogelijk de weg wijzen. Daarmee is de toon van Swier cs Gerechtsdeurwaarders gezet. We willen een professionele, maar compacte organisatie zijn, waarin voldoende tijd en ruimte is voor een proactieve en persoonlijke aanpak en aandacht voor de menselijke aspecten.

‘Het moet altijd helder zijn wat we doen en waarom’

Ook dat is een vaak gehanteerde uitspraak van onze naamgever. En daar mag u ons aan houden. Swier cs Gerechtsdeurwaarders wil voor alles laagdrempelig en voor iedereen helder zijn. In onze communicatie streven we naar zoveel mogelijk duidelijkheid en zo min mogelijk vakjargon. Onze lijnen zijn kort. Als cliënt heeft u een vast aanspreekpunt. En u kunt bij ons altijd terecht met uw vragen of opmerkingen. We zijn ook helder over de aanpak en de rol die u in het traject kunt spelen, over uw kansen en beperkingen én over de declaraties. Het is onze absolute overtuiging dat je alleen zo een langdurige relatie opbouwt met opdrachtgevers.

Recensies van opdrachtgevers

“Wij hebben als niche arbeidsrechtkantoor een dynamische procespraktijk, waarbij spoedbetekeningen niet tot een uitzondering behoren. Daarin moet je blind kunnen vertrouwen op je deurwaarder en dat kunnen wij bij Swier cs Gerechtsdeurwaarders. Bovendien hebben ze een persoonlijke aanpak en servicegerichtheid centraal staan, een aanpak die wij ook binnen ons kantoor centraal hebben staan.”

Anita Verbeek, Advocaat

“Pro Beheer is een van de eerste opdrachtgevers van Swier cs Gerechtsdeurwaarders. We zijn nog altijd heel tevreden over de samenwerking. Woorden die direct bij me opkomen als ik Swier cs Gerechtsdeurwaarders moet beschrijven zijn: ongedwongen, persoonlijke benadering, adequaat, helder en vriendelijk.”

Michel Wintershoven, directeur/eigenaar Pro Beheer

T: 06 22 80 42 84