Vacature Medewerker Losse Opdrachten

staande dossierbehandeling, Swier csOver Swier cs Gerechtsdeurwaarders

Swier cs is een zeer ervaren gerechtsdeurwaarders- en incassokantoor uit Amsterdam. Bij Swier cs hebben we een uitgesproken opvatting over ons vak. We willen duidelijk zijn. Met alles en voor iedereen. Dat uitgangspunt, gekoppeld aan onze compacte omvang zorgt voor een hoogwaardige, maar altijd persoonlijke dienstverlening. Zowel op het gebied van de werkzaamheden van de gerechtsdeurwaarder, als op incassogebied vallen wij op door onze ervaring in het vak. Dit vinden wij belangrijk omdat er bij ons zowel ruimte is om te leren van de ervaring van je collega’s, als ruimte voor plezier en een ontspannen werksfeer.

Jouw werkveld

Als medewerker losse opdrachten bij Swier cs Gerechtsdeurwaarders is geen werkdag hetzelfde, je hebt veel contact met opdrachtgevers (vooral advocaten en gerechtsdeurwaarders), daarnaast ben je verantwoordelijk voor de behandeling van executiedossiers en het opnemen van de telefoon, het beantwoorden van e-mail en het beantwoorden van Whatsapp, berichten en sms van debiteuren. Daarbij overleg jij als dat nodig is met de opdrachtgever. Swier cs Gerechtsdeurwaarders vindt een fijne werksfeer belangrijk, daarom is het voor ons ook erg belangrijk dat er zonder probleem gecommuniceerd kan worden, vanzelfsprekend tussen directe collega’s, maar bijvoorbeeld ook met de leidinggevende.

Jouw profiel

·       Iemand met een HBO / MBO + werk- en denkniveau in het juridisch vakgebied;

·       Heb je een uitstekende beheersing van de Nederlandse taal in woord en geschrift;

·       En kun je je uitdrukken in het Engels;

·       Ben je daarnaast klantgericht, teamspeler, enthousiast, nauwkeurig, flexibel en niet bang voor de telefoon;

·       En kun je goed overweg met MS Office, zoals Word, Outlook en Excel en met IOS;

Dan zou je heel goed bij ons kunnen passen!

Ons aanbod
Dit is een baan voor 37.5 uur per week. De arbeidsvoorwaarden die bij de functie van medewerker losse opdrachten horen, zien er als volgt uit:Wij bieden een afwisselende functie waarbinnen ruimte is voor eigen inbreng en persoonlijke groei. Werken in een jong team, waarbinnen het prettig is om te werken en waarbij plezier met elkaar en in je werk centraal staat, ook is eigen verantwoordelijkheid belangrijk, waarbij jij zelf zicht en invloed hebt op het uiteindelijk behaalde resultaat in een dossier. Een informele werksfeer waar gezelligheid en resultaat samen komen. Daarnaast biedt Swier cs Gerechtsdeurwaarders een marktconform salaris en een vergoeding in de reiskosten.

Contactgegevens

Zodra we in jou de ideale collega zien, nodigen we je uit voor een gesprek. Heb je meer informatie nodig?

Dat kan via Jeroen Wegbrands, Swier cs Gerechtsdeurwaarders via het telefoonnummer 020-4165341 of via e-mail: personeel@swiercs.nl

Acquisitie wordt niet op prijs gesteld. Swier cs aanvaardt geen ongevraagde hulp van bureaus voor deze vacature. Toegestuurde cv’s (in welke vorm dan ook) door bemiddelingsbureaus aan enige medewerker van Swier cs zonder geldige schriftelijke zoekopdracht, worden gezien als eigendom van Swier cs waarvoor op geen enkele wijze een vergoeding verschuldigd is.