Junior incassomedewerker (starter)

vacature incassomedewerker Over Swier cs Gerechtsdeurwaarders

Wil jij werken in een jong kantoor, maar wel een kantoor waar veel ervaring aanwezig is, zowel op het gebied van de werkzaamheden van de gerechtsdeurwaarder, als op incassogebied. Werken bij Swier cs Gerechtsdeurwaarders, is werken in een organisatie met een informele werksfeer en een platte organisatiestructuur.

Als incassomedewerker bij Swier cs Gerechtsdeurwaarders ben je verantwoordelijk voor de behandeling van de incassodossiers, wat wil zeggen dat de kandidaat die wij zoeken, de aanmaningen verstuurt, inkomende post verwerkt en behandelt, inkomende e-mail behandelt, inkomende telefoon beantwoord en contact onderhoud met de klant. Alle handelingen waar jij als incassomedewerker bij Swier cs Gerechtsdeurwaarders verantwoordelijk voor bent, worden in het automatiseringssysteem Praclox vastgelegd.

Functieprofiel

  • Afgeronde MBO opleiding niveau 4;
  • een uitstekende beheersing van de Nederlandse taal in woord en geschrift;
  • klantgericht, teamspeler, enthousiast, nauwkeurig, communicatief vaardig, flexibel en geen angst voor de telefoon;
  • je kunt goed overweg met MS Office, zoals Word, Outlook en Excel.

Swier cs Gerechtsdeurwaarders biedt jou

Wij bieden een afwisselende functie waarbinnen ruimte is voor eigen inbreng en persoonlijke groei. Werken in een jong team waarbinnen collegialiteit voorop staat, eigen verantwoordelijkheid belangrijk is en waarbij jij zelf zicht en invloed hebt op het uiteindelijk behaalde resultaat in een dossier. Een informele werksfeer waar plezier en resultaat samen komen. Swier cs Gerechtsdeurwaarders biedt een marktconform salaris.

 

Contactgegevens

Voor sollicitaties of nadere informatie:

Swier cs Gerechtsdeurwaarders
T.a.v. Michael Swier (020-4165341)
Pietersbergweg 277
1005 BM Amsterdam

Of per e-mail:
personeel@swiercs.nl

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld!