Cliënten over Swier cs

VerbeekdeCaluwé Advocaten
Arbeidsrechtadvocaten

“Wij hebben als niche arbeidsrechtkantoor een dynamische procespraktijk, waarbij spoedbetekeningen niet tot een uitzondering behoren. Daarin moet je blind kunnen vertrouwen op je deurwaarder en dat doen wij bij Swier c.s. Bovendien heeft Swier c.s. een persoonlijke aanpak en servicegerichtheid centraal staan, een aanpak die wij ook binnen ons kantoor centraal hebben staan.”
Anita Verbeek, Advocaat

 

Pro Beheer
Vastgoedbeheer Amsterdam

“Pro Beheer is een van de eerste opdrachtgevers van Swier cs Gerechtsdeurwaarders. We zijn nog altijd heel tevreden over de samenwerking. Woorden die direct bij me opkomen als ik Swier cs moet beschrijven zijn: ongedwongen, persoonlijke benadering, adequaat, helder en vriendelijk.”
Michel Wintershoven, directeur/eigenaar Pro Beheer

 

GOB Wonder
Gastouderbureau Wonder

“Onze organisatie is zeer tevreden met Swier cs Gerechtsdeurwaarders. De professionaliteit die zij uitstralen en de fantastische ondersteuning bij moeilijke zaken biedt ons de hulp die wij nodig hebben. Soms willen wij klanten, die even een moeilijke periode hebben met het tijdig betalen van hun rekeningen, toch graag behouden als vaste klant. Onze ervaring bij andere incassobureaus is dat ze een agressieve benadering hebben. Tegen de tijd dat een deurwaarder via deze bureaus bij de klant op de stoep staat, willen onze klanten niets meer met ons te maken hebben. Door de pragmatische, klantvriendelijke doch dwingende wijze waarop onze klanten door Swier cs worden benaderd, lukt het vaak toch om uiteindelijk het geld te ontvangen en onze klanten te behouden. Dit is voor ons zeer belangrijk. Bij ingewikkelde juridische vraagstukken, zijn ze bij Swier cs altijd bereid tot het voorzien van een goed en duidelijk advies, waar wij de afgelopen jaren met veel vertrouwen naar terug kunnen blikken. Kortom: Swier cs is onze partner waar het gaat om het leveren van betrouwbare juridische diensten en ervoor zorgen dat onze klanten toch op tijd betalen. Het aanleveren van informatie voor het uit handen geven van incassodossiers gaat door onze fijne samenwerking moeiteloos en daarmee maakt Swier cs ons werk een stuk gemakkelijker. Er blijft voor ons hierdoor meer tijd over voor ons echte werk; het aantrekken en behouden van tevreden klanten. Een aanrader voor iedereen die in deze economische crisistijd te kampen heeft met het verwerken van onbetaalde rekeningen van klanten.”
Ramona Berkel, directeur/eigenaar GOB Wonder

 

MAIN Energie
Energieleverancier van duurzame energie 

“MAIN Energie kiest voor Swier CS omdat wij, na een aantal negatieve ervaringen met deurwaarderskantoren en incassopartijen, het tijd vonden voor een lokale no-nonsense aanpak. Swier CS zit kort op de bal, haalt betere rendementen dan de overige kantoren waarmee wij zaken doen of hebben gedaan, maar bovenal het is gewoon een professioneel prettige club om mee te werken. Ook in een tweede of derde ronde incasso weet Swier ons met haar aanpak te verrassen waardoor wij in deze crisis naast duidelijkheid minder afboekingen op onze debiteurenposities hebben.”
Jeroen Tabor, CFO

 

Hilberts&VanOlden Advocaten
Betaalbaar advocatenkantoor in Amsterdam

“Wij zijn bij Hilberts&VanOlden Advocaten erg tevreden over de dienstverlening van Swier cs Gerechtsdeurwaarders. Men werkt er met korte lijnen zodat wij vrijwel onmiddellijk met een deurwaarder of jurist van gedachten kunnen wisselen als dat nodig is en dat is bijzonder effectief. Daarbij zijn de medewerkers professioneel en servicegericht. Een aanrader.”
Max van Olden, Advocaat

 

naar de pagina ‘over Swier cs’